volt.eu

Mens & Natuur

Mens & Natuur

Mens en natuur is een algemeen vormend vak waarin het opdoen van natuurwetenschappelijke kennis en vaardigheden overeenstemt met de kerndoelen van de onderbouw. Het is een leergebied waarin de vakken Natuurkunde, Scheikunde, Techniek, Biologie en Verzorging samen één samenhangend geheel vormen. VOLT! biedt dit vak aan in de eerste twee leerjaren.

Natuurkunde:
Kijk om je heen ,we staan er niet vaak bij stil. Het is dagelijks om ons heen Er is geluid, elektriciteit, wind, zon, kou warmte, kracht etc.. Dit komt allemaal samen in het vak Natuurkunde.

Biologie: weet je hoe leuk dat vak is?
Op Volt doe je veel biologisch onderzoek. Tijdens een practicum kijk jij hoe een hart er van buiten en van binnen uitziet. Je onderzoekt welke voedingsstoffen er in melk zit. Je maakt gebruik van een microscoop om de allekleinste levende wezens te zien.
Je werkt in een digitale methode, op je eigen niveau. Daar kan je op school en thuis in werken. Vind je het leuk of ben je er goed in, kan je extra verdiepingsopdrachten maken.
Ook werk je soms met VR. We hebben zelfs al VR-biotoetsen afgenomen.
Kijk maar eens mee in het lokaal.
Wil je nu een aantal practica thuis uitvoeren samen met een docent? Klik dan op één van de linkjes op deze pagina. Als je een speciale vraag hebt voor een biologiedocent neem dan even contact op via de chatknop op deze pagina.
Veel plezier.

www.volt.eu
030 670 25 00
info@volt.eu